Läs mer om hemleverans om ostbrickor här

28 apr

Gillar du ost och charkuterier? Bra, du kommer nämligen kunna läsa mer om hemleverans om ostbrickor här i denna artikel. Det finns nämligen flera olika skäl till varför du skulle vilja beställa en ost- och charkbricka och få den levererad hem till din bostadsadress.

Några av de främsta fördelarna med att beställa hem en bricka till dörren är att:

  • det är väldigt bekvämt
  • ostarna är utvalda av experter
  • du kan fokusera på att njuta av myset
  • upplevelsen och presentationen är på topp
  • du kan välja att ge bort ostbrickan som en present
  • du sparar tid på att slippa köpa in de olika ingredienserna.

Mer information om vad du bör tänka på finner du nedan!

Få information och beställ hemleverans av ostbrickor här

För att göra det så enkelt som möjligt för kunderna att njuta av exklusiva ostbrickor erbjuder ett av Stockholms lokala företag en smidig beställningsprocess och hemleverans samma dag. Genom att besöka deras hemsida kan du som kund enkelt välja mellan olika ostbrickor och anpassa dessa efter egna önskemål och preferenser. Läs mer om hemleverans av ostbrickor här!

Att tänka på när du ska servera din ostbricka

När du serverar ostbrickan till din familj och/eller dina gäster bör du tänka till lite grann. Med relativt enkla medel kan du nämligen skapa en presentation som förhöjer stämningen och upplevelsen rejält. Detta kan du till exempel göra genom att:

  • Matcha ostarna med vin och dryck. Servera gärna ostbrickan med ett vin som passar bra till ost, som t.ex. ett rött rioja, ett vitt chardonnay eller ett sött portvin. Alternativt kan du erbjuda en öl, som en belgisk trippel eller en brittisk ale, eller en alkoholfri dryck som äppelmust.
  • Servera ostarna i rätt temperatur. Ta ut osten ur kylskåpet minst 30 minuter före servering. På så vis kan du säkerställa att den får rumstemperatur och smakerna kommer fram ordentligt.
  • Märka upp de olika alternativen. Om du vill göra det enkelt för dina gäster att känna igen de olika ostarna kan du använda små skyltar eller etiketter för att märka ostarna med deras namn och ursprungsland.